Doziranje i nuspojave

Preporučena doza Kamagra proizvoda
Sve tablete Kamagra sadrže 100 mg sildenafil citrata. Ovaj jednokratni oglas dodaje puno novim korisnicima pa ako najprije koristite Kamagra, prvo upotrijebite samo polovicu tableta.

50 miligrama aktivnog sastojka dostatno je novom korisniku da dostigne zdravi, više-satni erekciju. Ako niste zadovoljni polovicom tableta, upotrijebite drugu polovicu tablete. Nemojte prekoračiti 100 miligrama u 24 sata kako biste izbjegli neugodne nuspojave.

Važno je da svatko uči kako vaše tijelo reagira na sildenafil citrat. Kamagra utječe na 15-60 minuta nakon uporabe proizvoda. To ovisi o uporabi sildenafil citrata oblika (vrijeme nastupa djelovanja se razlikuje za svaki pripravak). Lijek onda radi 3 do 5 sati.

Za nove korisnike, preporučena dnevna doza je 50 miligrama. Koristite lijek 15-60 minuta prije seksualne aktivnosti. Informacije o utjecaju na pakiranje svih proizvoda na stranu možete pronaći.

Za iskusne korisnike, 100 mg (jedna tableta) je preporučena dnevna doza. Ova doza je dovoljna za liječenje problema vezanih uz probleme s memorijom.
Nemojte premašiti dnevnu preporučenu dozu, tj. 1 tabletu, uključujući 100 mg sildenadil citrata.

Povećanje doze ne pomaže u postizanju jače erekcije, naprotiv, preporuča se doza prekorači, akcija će se povećati rizik od neugodnih nuspojava.

Nuspojave od Kamagra
Sildenafil citrat (Viagra, Kamagra, Sextreme) je općenito vrlo siguran tretman za erektilnu disfunkciju i pronašli najučinkovitiji formulaciju zbog malo nuspojava. Broj korisnika koji su imali nuspojava je vrlo nizak, ali bi trebao biti neugodno s lijekovima. To naročito vrijedi ako prvi put koristite takav proizvod. Ovaj lijek može uzrokovati alergijsku reakciju, posebno ako se ne pridržava preporučene doze. Ako je Vaš liječnik propisao sildenafil citrat, smatra da pozitivni učinci lijeka u vašem slučaju nadmašuju nuspojave.

Najčešće nuspojave
Najčešće nuspojave Kamagra uključuju krvarenje, bubrenje ili trčanje nosa, umor. Ako osjetite ove nuspojave i dugo se bavite, obratite se svom liječniku. Tu su i slučajevi u kojima korisnici su imali više ozbiljne nuspojave: probavne smetnje, alergijske reakcije, vrtoglavica ili bol u prsima.

Obavijestite svog liječnika o svim od navedenih ili bilo kakve medicinske uvjete koji mogu utjecati na krvni tlak i može uzrokovati probleme s jetre, srca i bubrega.

Kombinirajte kamagra s alkoholom
Pijenje alkoholnih pića će smanjiti učinak lijeka. Ako koristite veću količinu alkohola, možete osjetiti neugodne nuspojave.
Prije upotrebe ovog lijeka ne preporučuje se konzumirati previše teške ili masne hrane, smanjujući učinak lijeka i odgađajući njezin unos.