Kamagra žvakače tablete 1 x 4 tab.

26 

Prednost Kamagra žvakače tablete je voćni okus koji maskira okus sildenafila.

 

Radi se o 100%-tnom generiku – zamjeni za Viagru koja također sadrži 100mg sildenafila. Prednost Kamagra bombona s okusom je voćna aroma koja maskira okus sildenafila. Učinci Kamagre POLO nastupaju već nakon 10-20 minuta i traju 3 do 5 sati.

U slučaju da lijek uzmete odmah nakon jela, učinak može nastupiti s odgodom.

SKU: POLO Kategorija:

Opis

Preporučena dnevna doza Kamagre POLO

 

Za početak preporučujemo uzeti polovičnu dozu, 50mg – polovicu bombona Kamagra POLO. Ako učinak nije dostatan, možete uzeti i drugu polovicu. Ne preporučujemo uzeti više od 1 bombona dnevno.

 

Kamagra POLO nije afrodizijak – ljekoviti učinak pojavljuje se pri dostatnom seksualnom uzbuđenju, stimulaciji.

Kamagra POLO i alkoholna pića

 

Uz lijek ne konzumirajte alkoholna pića, kako biste spriječili neželjene učinke. Masna i teška jela značajno snižavaju učinkovitost sildenafila – djelatne tvari Kamagre POLO.
Kamagru POLO ne smiju koristiti muškarci koji…

 

imaju srčane probleme ili su preboljeli infarkt
imaju alergiju na sildenafil, djelatnu tvar Kamagre
sú alergickí na sildenafil – účinnú látku Kamagry POLO
imaju probleme s krvnim tlakom, zgrušavanjem krvi ili druge zdravstvene probleme
koriste pripravke koji sadrže dušikov oksid ili nitrate. Radi se o skupini lijekova koji se, između ostalog, koriste kod liječenja angine pectoris (bol u području prsa). Najčešće korišteni nitrati su nitroglicerin i izosorbid. Ukoliko niste sigurni sadrže li lijekovi koje trenutno uzimate gore navedene nitrate, savjetujte se sa svojim liječnikom prije uzimanja pripravka.

 

Muškarci koji pate od ozbiljnijih oboljenja bubrega s korištenjem Kamagre trebali bi započeti dozom od 25mg dnevno, tj. 1/4 bombona. U slučaju korištenja Kamagre istovremeno s drugim lijekovima, potrebna je konzultacija s Vašim liječnikom, posebno u slučaju uživanja cimetidina, ketokonazola i eritromicina.
Kamagra POLO bomboni i nuspojave

 

Kao potpuna zamjena za Viagru, i Kamagra POLO bomboni mogu uzrokovati lagane ili prolazne nuspojave. Među najčešće se ubrajaju glavobolja i crvenilo u licu. Manje česte nuspojave vezane su uz poremećaje probave, začepljenost nosa, vrtoglavicu i privremene smetnje vida. Ukoliko erekcija nakon uživanja lijeka traje više od 4 sata, odmah zatražite pomoć liječnika.

Lijek čuvajte u originalnom pakiranju pri temperaturi 10-30°C. Držite mimo dosega djece!