Tadalis 1 x 4 tab.

20 

Tadalis liječi erektilnu disfunkciju u prosjeku tijekom 36 sati. Sadrži tadalafil.

 

Tadalis je 100%-tna zamjena (generik) za Cialisu – sadrži jednaku djelatnu tvar tadalafil.

SKU: TALIS Kategorija:

Opis

Uzimanje lijeka Tadalis i preporučena doza:

 

– početna doza iznosi polovica tablete
– početak djelovanja je 30-60 min nakon uzimanja
– učinak do čak 36 sati
– Tadalis ne smijete koristiti više od jednom dnevno
Ne preporučujemo koristiti Tadalis pacijentima koji…

 

– pate od ozbiljnijih oboljenja srca ili su nedavno preboljeli infarkt
– su nedavno preboljeli moždani udar
– imaju niski tlak ili neliječeni visoki krvni tlak
– su alergični (hipersenzitivni) na tadalafil ili druge tvari koje se nalaze u lijeku Tadalis (navedene na početku ove upute)
– pate od anemije srpastih stanica (poremećaj crvenih krvnih stanica), multiplog mijeloma (rak koštane srži), leukemije ili imaju deformaciju penisa
– imaju teže poremećaje jetre ili bubrega

Prilikom korištenja lijeka potreban je pojačan oprez: spolna aktivnost za pacijente sa srčanim oboljenjima predstavlja mogući rizik jer pojačava opterećenost srca. Ako imate poteškoća sa srcem, potrebno je o tome upozoriti svog liječnika i porazgovarati s njime, jer u tom slučaju Tadalis ne mora biti primjeren za Vas.

 

Nuspojave:

 

Među najčešće nuspojave ubrajamo glavobolju i probavne poteškoće. Među manje česte spadaju bol u vratu, bol u mišićima, upala nosne sluznice, navala topline u licu i vrtoglavica. Među rjeđe nuspojave ubrajamo oticanje očnih kapaka, bol u očima i povišena prokrvljenost konjuktiva (crvenilo oka). Ukoliko uočite da vas muči bilo koji od navedenih simptoma, obavijestite o tome svog liječnika. Također, može doći do pojave alergijskih reakcija (uključujući kožni osip). Ako imate erekciju koja traje više od 4 sata, odmah potražite pomoć liječnika. Ako vam se tijekom ili nakon spolne aktivnosti pojavi bol u prsima, ni u kom slučaju ne koristite nitrate, već potražite liječničku pomoć.